Ratings? and is search broken today?

Discussion in 'New Features, Site News, Issues Info.' started by David Holmes, Mar 19, 2007.

  1. David Holmes

    David Holmes Formerly known as "capmblade"

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    590
    Media:
    21
    Likes Received:
    31
    Location:
    Snoqualmie, WA, USA.
    Home Page:
    I was going to rip some newbie about searching instead of posting but I couldn't because I kept getting 406 when trying to click on any article brought up by a search for "pat's stonefly".

    Also, I was going to rate the thread about the guide+native+steelhead+cowlitz+enforcement with 1 star but I couldn't find the ratings anymore. Maybe my browser (FF 1.5.0.10) is busted.
     
  2. ibn

    ibn Moderator Staff Member

    Joined:
    May 21, 2002
    Messages:
    1,885
    Media:
    513
    Likes Received:
    13
    Location:
    Federal Way
    Home Page:
    I was able to duplicate the searching problem, use "pat stonefly" instead of "pat's stonefly" I think the apostrophe is breaking the links somehow.

    I am using FF1.5.0.10 as well, have not had a problem with ratings, I am still poking around though.
     
  3. Chris Scoones

    Chris Scoones Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    3,740
    Media:
    268
    Likes Received:
    428
    Location:
    North Bend, WA
    Two issues. One is what Ibn duplicated. The other happens when the servers proc is taking a beating, during which search is disabled by the forum itself. It shouldn't 406 though, should be a message. I'll test it out.
     

Share This Page