Have Gremlins comprised the server?

Discussion in 'New Features, Site News, Issues Info.' started by spanishfly, Dec 3, 2004.

  1. spanishfly

    spanishfly Steelberg

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    1,521
    Likes Received:
    2
    Location:
    Issaquah, WA, USA.
    Has anyone else been having issues viewing fish porn from the gallery the last couple of days? I've ran spybot and searched for gators and NADA! Also the format changes when jumping from thread to thread.
    Just curious :confused:

    Dennis
     
  2. Chris Scoones

    Chris Scoones Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    3,700
    Likes Received:
    762
    Location:
    North Bend, WA
    Describe your issue a little clearer please.
     
  3. Joshw

    Joshw Tamer of Trouts

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    434
    Likes Received:
    13
    Location:
    Bozeman, MT
    I too have been having a heck of a time getting the gallery page to load up....it seems to load halfway up and then just stop with everthing showing but the pictures. :confused:
     
  4. Chris Scoones

    Chris Scoones Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    3,700
    Likes Received:
    762
    Location:
    North Bend, WA
    Go here, at the bottom click on the link to delete your cookies. (just deletes WFF cookies). Close all of your browsers, open one back up, sign back on and check the gallery.
     
  5. worldanglr

    worldanglr Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    781
    Likes Received:
    7
    Location:
    Duvall, Washington, USA.
    Home Page:
    Tried that Scoones and still having problems from two different machines... Only half of the photos on the gallery page load for me, sometimes not even that.
     
  6. Old Man

    Old Man Just an Old Man

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    24,655
    Likes Received:
    3,493
    Location:
    Dillon, Mt
    I thought I was the only one with that problem. Some times the site comes on line and then sometimes it takes a while to load. And as for answering questions,sometimes it times out before it loads. I've done the cookies thing but I shouldn't have to do it all the time. No,I just grin and bear it. It will come up sooner or later.

    Jim
     
  7. troutpocket

    troutpocket Active Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    2,099
    Likes Received:
    856
    Location:
    Ellensburg, WA
    I don't have problems when using Mozilla as my browser but can't get pictures to load in MS explorer. iagree
     
  8. Chris Scoones

    Chris Scoones Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    3,700
    Likes Received:
    762
    Location:
    North Bend, WA
    Not sure if I fixed anything yet, but have started working on it. Can you guys check again and tell me if the issue is still there. If you do find the same issues, please include a URL with issue as an example.

    thanks.
     
  9. Kent Lufkin

    Kent Lufkin Remember when you could remember everything?

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    7,175
    Likes Received:
    1,267
    Location:
    Not sure
    No problems for me using Macs with IE and OS 9.2 or Safari and OS 10.4. I'll try it with WinXP and IE today and report any issues.

    K
     
  10. pwoens

    pwoens Active Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    5
    Location:
    Spokane, Washington, USA.
    Home Page:
    Sometimes, especially early in the mornings, the site is real slow?? I havent had a problem with the gallery per say??
     
  11. Jeremy Husby

    Jeremy Husby Is there a Vahalla for fishermen?

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    303
    Likes Received:
    1
    Location:
    Arlington, WA
    Home Page:
    No problems w/ FireFox or Opera here everything runs grrrreat.
     
  12. Kent Lufkin

    Kent Lufkin Remember when you could remember everything?

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    7,175
    Likes Received:
    1,267
    Location:
    Not sure
    Chris,

    I'm writing this from my Dell WinXP box at work and the Gallery seems to work fine with no apparent problems, stalls or slow loaders. FYI, I'm on a 768kb/s DSL line here, but the machine is an old and slow 333mhz Dell Latitude with 256mb RAM.

    K
     
  13. LeakyTiki

    LeakyTiki Member

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tulalip, Wa, USA
    Kent,
    Do you remember when that machine was the fastest thing around? LOL It wasn't that long ago. Now, it is a dinasaur.

    BTW
    I havent had any problems with this site with either IE or Mozilla browsers and a cable connection :)
     
  14. Kent Lufkin

    Kent Lufkin Remember when you could remember everything?

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    7,175
    Likes Received:
    1,267
    Location:
    Not sure
    No kidding. I bought it used 3 or 4 years ago for my wife and thought I got a deal at just $750. But for my purposes it's just fine, and contrary to popular belief, it runs WinXP Professional with SP2 just fine.

    Just goes to show that when you buy any form of technology these days, the paradigms change so quickly that today's latest and greatest is tomorrows' boat anchor.



    K
     
  15. nomlasder

    nomlasder Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    158
    Location:
    Burien.
    I havn't had any problems viewing. But I am curious , How much time do you spend on the web site / forum, Chris?